Com treballar la sostenibilitat econòmica d’una associació? Nova Guia d’Assessorament!

 2017-07-13

Tot i que les associacions són entitats sense ànim de lucre, fer una bona gestió econòmica també és una qüestió bàsica per garantir-ne el seu bon funcionament. Una bona economia és una font de possibilitats i d’estalvi de maldecaps i, tot i això, no sempre es té en compte la importància de fer una bona planificació econòmica.

Per aquest motiu, des de Torre Jussana publiquem una nova Guia d’Assessorament, en aquest cas sobre com treballar la sostenibilitat econòmica d’una associació. Elaborada per Irene Borràs, economista, consultora d’organitzacions sense ànim de lucre i formadora de TJ de diversos cursos relacionats amb l'economia i la comptabilitat de les associacions.

En aquesta guia s’hi exposa el concepte de viabilitat econòmica, què cal tenir en compte per treballar-la, quines són les diferents eines que permeten fer-ho, com utilitzar-les i tot allò que cal saber per fer una bona planificació i previsió de l’economia de l’entitat.

Descarregueu la Guia d’Assessorament nº 9 – “Com treballar la sostenibilitat econòmica d’una associació?

 Les Guies d'Assessorament de TJ

Les Guies d'Assessorament de TJ són documents digitals en format PDF que publiquem periòdicament i que desenvolupen temàtiques importants relacionades amb el bon funcionament d’una associació. Amb aquesta col·lecció de recursos volem oferir a les entitats una publicació amena, concisa i pràctica que els permeti millorar o replantejar el funcionament de diferents aspectes de l’organització. Es poden descarregar a l’apartat de publicacions de la web del centre.

Les Guies d'Assessorament publicades fins al moment són les següents:

Aquestes recursos se sumen a les altres dues col·leccions de publicacions del centre: Els Útils Pràctics (Manuals sobre temàtiques d’interès per a les associacions, amb contextualització teòrica i exemples i eines d’aplicació pràctica) i els Dossiers Barcelona Associacions (Publicacions de divulgació i reflexió a l’entorn del fet associatiu i de qüestions clau per al funcionament de les associacions i la seva relació amb l’entorn).

Skip to content