Com realitzar campanyes de captació de fons?

 2019-10-10

Fer accions i projectes requereix de recursos per tal de tirar-los endavant. I per aconseguir aquests recursos sovint cal realitzar accions orientades a captar l'atenció de possibles donants i motivar-los a fer efectiva la donació.

Com bona part dels processos que es realitzen en el marc de les associacions, la captació de fons també ha d'estar planificada i, per tant, és bàsic construir una estratègia.

En aquesta Guia d'Assessorament exposem el procediment per planificar, executar i avaluar una campanya d’aquest tipus, així com els elements clau a tenir en compte durant etot el procés. A més, també us donem algunes idees i accions que us seran d’utilitat. La podeu descarregar en el següent enllaç: 

               Número 11 – Octubre 2019 – Com realitzar campanyes de captació de fons?

 

Les Guies d'Assessorament de TJ

Les Guies d'Assessorament de TJ són documents digitals en format PDF que publiquem periòdicament i que desenvolupen temàtiques importants relacionades amb el bon funcionament d’una associació. Amb aquesta col·lecció de recursos volem oferir a les entitats una publicació amena, concisa i pràctica que els permeti millorar o replantejar el funcionament de diferents aspectes de l’organització. Es poden descarregar a l’apartat de publicacions de la web del centre.

Les Guies d'Assessorament publicades fins al moment són les següents:

Aquestes recursos se sumen a les altres dues col·leccions de publicacions del centre: Els Útils Pràctics (Manuals sobre temàtiques d’interès per a les associacions, amb contextualització teòrica i exemples i eines d’aplicació pràctica) i els Dossiers Barcelona Associacions (Publicacions de divulgació i reflexió a l’entorn del fet associatiu i de qüestions clau per al funcionament de les associacions i la seva relació amb l’entorn).

Skip to content