Com podeu obtenir el certificat d’estar al corrent dels pagaments amb la Seguretat Social?

 2022-07-19

Necessiteu justificar o modificar la vostra petició de subvenció? Un dels requeriments que us demanaran és presentar el document que acredita estar al corrent de pagaments amb la Seguretat Social. Des de Torre Jussana us hem preparat una senzilla guia on trobareu, pas a pas, com descarregar-lo de forma telemàtica. No us perdeu pel camí!

1. Entra al web: https://www.seg-social.es

2. Fes clic a l’apartat “Empresas”.

3. Selecciona l’opció “Informes y Certificados”.

4. Tria entre “Acreditación de no estar inscrito como empresario”, si la vostra entitat no té treballador/es; o, “Certificado de estar al corriente de las obligaciones en la Seguridad Social”, si l’organització sí en té.

5. Identifiqueu-vos.

6. I ja us podreu descarregar el document

en quines ocasions es poden requerir aquests certificats?

En aquells procediments administratius de sol·licitud de subvencions o licitacions de contractes públics.

a on s’han de presentar?

Aquest tipus de certificats són documentació annexa als projectes. Per tant, també s’haurà de presentar de manera electrònica en la seu telemàtica corresponent.

es necessita certificat digital per requirir-lo?

Sí, el certificat digital de representant de persona física és imprescindible. Si no el teniu encara, entreu al nostre web Especial Subvencions, on també us expliquem tot allò relacionat amb el certificat digital. Aquí us expliquem com sol·licitar-lo.

qui el pot requerir?

Qualsevol administració pública o entitat privada que concedeixi un ajut o premi. Cal tenir en compte que és una obligació establerta en l’article 13 de la Llei General de Subvencions.

a banda de ser necessari per tramitar les subvencions, una entitat pot necessitar-lo per algun altre tràmit?

El certificat serveix per demostrar la transparència amb la seva gestió diària i, en cas que un soci/sòcia vulgui conèixer la situació de l’entitat, aquest document també acredita la correcta gestió de l’associació amb la Seguretat Social.

encara teniu dubtes

Descarregueu-vos el tutorial del pas a pas, que us farà molt més fàcil la gestió de la vostra organització.
⇒ Descarregar el tutorial “Com obtenir el certificat d’estar al corrent dels pagaments amb la Seguretat Social?”.

Encara no rebeu el TJExpress a la vostra safata d’entrada?
Subscriviu-vos ara i no us perdeu les últimes novetats en formacions, subvencions vigents i ofertes de feina disponibles.


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content