Com enfortir equips a través de la percussió? Inscripcions obertes per la darrera #TJFormació d’estiu

 2017-07-26

La música és un llenguatge universal que tothom pot fer seu i que permet treballar moltes altres qüestions. La percussió, en concret, practicada en equip possibilita una experiència diferent d'escolta i de coordinació, que millora la qualitat de les relacions entre les persones que en formen part.

Per aquest motiu, en el marc de la #TJFormació d'estiu del centre, hem programat la formació "Posem-hi ritme: percussió per enfortir equips". Es realitzarà el proper dijous 7 de setembre de les 17 a les 19 h.

Més info i inscripcions

L'objectiu del taller és crear un espai per gaudir de l’espontaneïtat de generar una melodia compartida per, d'aquesta manera, experimentar la cohesió grupal i entendre la importància del treball en equip tot jugant.

Aquesta formació es realitza en col·laboració amb Vozes, entitat que treballa per contribuir al canvi social i a la integració a través de la música. La coordinació de la sessió anirà a càrrec de Pablo González, violoncel·lista, director musical i fundador de Vozes, 

Aquesta serà la darrera proposta de la #TJFormació d'estiu 2017. Un any més hem aprofitat els mesos més calorosos de l'any per oferir formacions sobre perspectives o metodologies innovadores. Enguany ens hem centrat en oferir formacions sobre disciplines artístiques que poden ser útils per a les associacions com la percussió, la realització de vídeos i les tècniques de clown per millorar la comunicació interpersonal.

Skip to content