Celebrem el primer Consell de Centre del 2020

 2020-02-06

El passat dilluns 20 de gener es va celebrar la primera reunió del 2020 del Consell de Centre de Torre Jussana, l'espai de participació i decisió on s'hi tracen les decisions de caràcter estratègic de l’equipament.

Aquesta trobada va servir per fer un primer balanç de l'activitat del centre durant el 2019. Un balanç que s'ha treballat en el marc del projecte Horta-Guinardó Territori Bé Comú, del Districte d'Horta Guinardó i desenvolupat per l'Associació Catalana per al Foment de l'Economia del Bé Comú, entitat usuària del centre. Des de l'entitat han desenvolupat una eina que permet reflectir els balanços financers a partir d’evidències sobre el comportament ètic, ecològic i democràtic de les activitats en organitzacions o empreses.

En aquest primer Consell de Centre també es va treballar el projecte de l'equipament per a aquest 2020. Aquest projecte es basa en 6 programes a través dels quals s'ofereixen cadascun dels serveis del centre. Són els següents:

  • Formació
  • Informació i assessoraments
  • Acompanyaments
  • Coneixement
  • Projectes transversals
  • La casa
  • Comunicació

També es va aprovar un nou redactat de la missió de l'equipament, que ha quedat de la següent manera:

A Torre Jussana enfortim les associacions i altres formes d’acció col·lectiva de Barcelona, facilitant processos d’empoderament per a que esdevinguin impulsores d’una ciutat més justa, humana i sostenible.

En aquest Consell de Centre també es va revisar el pressupost per al 2020 i es va acordar l'adhesió del centre a la Xarxa BCN + Sostenible.

 

Un òrgan de govern representatiu de la diversitat associativa de la ciutat

Una de les funcions del Consell de Centre és implementar les necessitats dels diferents àmbits, tipologies i sensibilitats de les entitats de la ciutat en la definició de les línies estratègiques de treball de l’equipament. Per aquest motiu, s'ha vetllat perquè la seva composició sigui el més representativa possible de la diversitat associativa de la ciutat.

Actualment, la composició del Consell de Centre de TJ és la següent:

Skip to content