“Camí de la solidesa”: Barcelona Activa ofereix acompanyaments a organitzacions liderades o formades principalment per dones

 2019-11-29

Barcelona Activa ofereix una edició més del programa d'acompanyament "Camí de la solidesa", una proposta dirigida a organitzacions de l'àmbit de l'economia social i solidària formades i/o liderades principalment per dones i que busquen millorar estratègicament i consolidar-se.

Un cop feta la diagnosi, i segons el perfil de la organització participant, es treballarà un projecte d’enfortiment, a través de l'acompanyament d'una persona i amb tutories amb la participació de l'equip de Barcelona Activa.

Aquests projectes poden ser des de l’assoliment d’una fita concreta com l'elaboració d'un pla estratègic o el desenvolupament de nous projectes o accions, a una campanya de micromecenatge, un pla de participació o un canvi de forma jurídica, entre d'altres opcions. També hi ha la possibilitat de treballar les habilitats directives de les persones amb responsabilitats o treballadores, si l'entitat en té. 

Aquesta cinquena edició del programa, que tindrà una durada de cinc mesos, començarà el 10 de desembre amb una jornada inicial. La primera tutoria es realitzarà durant el Nadal.

Per a participar-hi heu de descarregar i editar el formulari d'inscripció i enviar-lo a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat i ernest.pons@barcelonactiva.cat. El termini per fer-ho es tancarà el dimarts 3 de desembre a les 9 h.

Skip to content