BUSQUEU UN ESPAI PER FER UNA EXPOSICIÓ? TORRE JUSSANA L’ACOLLIRÀ PERQUÈ ARRIBI A MOLTA MÉS GENT

 2024-02-28

Torre Jussana, com a equipament de suport al teixit associatiu de la ciutat, té per vocació donar visibilitat i reconeixement a la tasca que feu. Per això, a banda de projectes com el QuèdeQuè o la Festa de l’Associa’t, també acollim a l’equipament exposicions realitzades per les entitats de Barcelona. Si estàveu buscant  un espai per difondre la vostra activitat, ja l’heu trobat.

Per què escollir Torre Jussana?

Més de 20.000 persones passen per l’equipament cada any per a participar de les nostres formacions, gaudir de les activitats que realitzen les entitats en els nostres espais o realitzar alguna consulta presencial. Entitats tan diverses com El Pou – Grup d’Estudis de la Vall d’Horta i la Muntanya Pelada, l’Associació Embajada del Arte de Ucraina, Arquitectura Sense Fronteres o Associació Síndrome Camurati, han estat les entitats que més recentment han exposat a l’equipament.

COM FER-HO?

Si la vostra entitat vol que Torre Jussana aculli la seva exposició, només cal que ens envieu un correu electrònic a: tjussana@bcn.cat, indicant:

  • Nom de l’entitat
  • Nom de l’exposició
  • Breu descripció de la temàtica 
  • Format de l’exposició (fotografies, plafons, roll-ups…)
  • I les vostres dades de contacte

Un cop rebuda la sol·licitud, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de concretar-ne els detalls.


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Ves al contingut