Barris, cultura, festa i transformació

 2023-10-19

Arrenca una nova jornada del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona: “Barris, cultura, festa  i transformació”. Durant la trobada, organitzada pel Consell d’Associacions de Barcelona, també se celebrarà l’Assemblea de les Entitats adherides al Codi Ètic de les Associacions de Barcelona.

📅 11 de novembre 

🕚 de 9:30 a 13 h

📌 Auditori Joan Bordetas (Calàbria 66)

OBJECTIUS ESPECÍFICS DE LA TROBADA

En aquest espai d’anàlisi i reflexió s’aprofundirà sobre com l’acció col·lectiva, transformadora i comunitària que impulsen les associacions als barris ajuda a la cohesió social i a la transformació de la nostra ciutat i, sobretot, com la cultura comunitària esdevé una veritable estructura social dels nostres barris.

José Mansilla, doctor en Antropologia Social i membre de l’Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà, Joan Subirats, catedràtic en Ciència Política i Ministre d’Universitats, i Montserrat Morera Isern, vicepresidenta del Consell de Ciutat i membre del Centre Parroquial i Cultural Sant Vicenç de Sarrià, ens ajudaran a definir els reptes i a focalitzar propostes i estratègies que posin valor, millorin i impulsin la gestió i l’acció comunitària.

Assemblea del Codi Ètic de les Associacions

La vuitena sessió de treball del 3r Congrés s’iniciarà amb l’Assemblea de les Entitats adherides al Codi Ètic de les Associacions de Barcelona. Amb quin objectiu? Acordar el pas al Codi Ètic de Catalunya, la seva comissió delegada i presentar l’eina d’autodiagnosi. 

Podeu consultar el nou text, fruit del procés participatiu impulsat pel Consell d’Associacions de Barcelona, en col·laboració amb La XAC, fent clic en aquest enllaç:

Si encara no esteu adherides al Codi Ètic, aquesta és una gran oportunitat per conèixer-lo i adherir-vos-hi.

COM PODEU APORTAR EL VOSTRE GRANET DE SORRA?

Només cal que empleneu aquest formulari per formalitzar la inscripció. I, com sempre, us convidem a seguir el 3r. Congrés des de l’espai de participació “DecidimTJ“.

NOMÉS HI FALTEU VOSALTRES!

Juntes, decidirem el futur de l’associacionisme!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content