Barcelona té el seu punt! A internet vinculeu-vos també amb la ciutat

 2021-01-11

Barcelona té el seu punt! Es tracta del domini .barcelona i si encara no el feu servir per a la web de la vostra entitat, fins el proper 20 de gener podeu gaudir d'un descompte de 4 euros en la seva contractació. Només cal que contracteu el domini a través de qualsevol dels registradors autoritzats, abans d'aquesta data.

Tota la info sobre el .barcelona, preguntes més freqüents i registradors autoritzats a domini.barcelona.

Amb el domini .barcelona vinculareu la vostra entitat amb la ciutat i, a més, contribuireu a reduir l’escletxa digital als barris barcelonins més vulnerables, ja que els beneficis que l’Ajuntament obté per la gestió del domini .barcelona es reinverteixen en la ciutadania a través d’un programa formatiu per impulsar l’apoderament de grups de joves dels barris i per reduir l’escletxa digital.

El .barcelona funciona com altres dominis ja coneguts com el .com, el .cat o el .org.i està obert a tothom (particulars, empreses, entitats o administracions que tinguin alguna relació o activitat relacionada amb la ciutat). Recordeu però que el domini que contracteu ha de tenir com a mínim 3 caràcters i sempre que es compleixin les condicions d’ús i no es vulnerin els drets de tercers.

 

Ves al contingut