Avancem cap a unes finances ètiques i solidàries

 2023-07-26

Arrenca una nova jornada del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona. Durant la trobada, organitzada pel Consell d’Associacions de Barcelona, conjuntament amb Fets, es cercaran estratègies de finançament alternatives que fomentin solucions amb nous marcs fiscals d’aplicació associativa.

📅 Dimarts 19 de setembre 

🕚 de 18 a 19.30 h 

📌 Virtual

OBJECTIUS ESPECÍFICS DE LA TROBADA

Coop57, Fiare Banca Etica, Oikocredit i Arç Cooperativa faran un recull de les necessitats i ens compartiran propostes alternatives per al finançament, l’operativa bancària i les assegurances sota els principis de les finances ètiques.

COM PODEU PARTICIPAR?

Només cal que empleneu aquest formulari per formalitzar la inscripció i rebreu l’enllaç per participar en la sessió en línia, a través del canal de La Veïnal. I, com sempre, us convidem a seguir el 3rCongrés des de l’espai de participació “DecidimTJ“.

NOMÉS HI FALTEU VOSALTRES!

Juntes, decidirem el futur del voluntariat associatiu!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content