Aula d’estudi i casals d’estiu a TJ

 2019-06-06

El recinte de Torre Jussana, tant l’edifici com les zones exteriors annexes, ofereix moltes possibilitats. Volem obrir els espais del centre a nous usos i possibilitats per tal de posar-los a disposició de més col·lectius i del conjunt de la ciutadania. Per aquest motiu, ara que comença l’estiu oferim dos noves opcions per fer servir els espais de la casa. Són els següents

Aula d'estudi temporal: Ara que venen els exàmens universitaris i les proves de les PAU oferim als i a les estudiants la possibilitat de poder venir a estudiar a TJ per les tardes. Fins al 20 de juny. Horaris: de les 16 a les 20,45 h de dilluns a dijous i de les 16 h a les 19,45 h els divendres. L’espai habilitat té accés a BarcelonaWifi.

Casals d'estiu: Convidem als casals d’estiu de la ciutat a fer ús del recinte de TJ (a l’edifici es podrà fer ús dels lavabos). Està situat al barri de La Clota, un entorn que també ofereix moltes possibilitats per aquest tipus d'activitats. 

A partir del 25 de juny i fins el 12 de juliol. Disposem d’un trencaclosques gegant sobre associacionisme a BCN i els serveis del centre que pot ser una opció lúdica divertida per als infants, així com taules per a la realització de tallers. Horaris: de dilluns a dijous, de les 9 a les 20,45h i els divendres, de les 9 a les 19,45h.

En ambdós casos recomanem contactar anteriorment a TJ per conèixer la disponibilitat dels espais (93 256 41 18, tjussana@bcn.cat)

Skip to content