#ATuQuèEtVa?: Nova campanya de les associacions per fomentar l’associacionisme

 2018-05-17

El passat dimecres 9 de maig es va llançar la campanya “A tu què et va?” pensada per fomentar que les persones joves incorporin l’associacionisme com a valor i, per tant, esdevinguin ciutadans que participin en associacions al llarg de la seva vida.

Aquesta campanya va ser concebuda i desenvolupada per les entitats que van participar en la darrera HackaCOM del viver de comunicació de l’Associa’t BCN, realitzada el passat 14 d’abril, amb la col·laboració de professionals del món de la comunicació.

En només 9 hores les entitats participants van pensar els objectius, públics i lema de la campanya i es van elaborar els continguts i els materials gràfics. Com en l’anterior hackaCOM, les més de 20 entitats participants van poder viure un exemple real d’elaboració d’una campanya comunicativa, des de la definició estratègica fins a l’elaboració dels diversos materials de campanya.   

El resultat és una campanya basada en la web atuqueetva.associat.barcelona. A través d’una sèrie de frases i opcions a les quals es pot fer like, la web dóna accés a conèixer al Mapa del Fitxer General d’Entitats Ciutadanes on es poden cercar entitats per nom, sector temàtic, districte, barri… A més, també es va generar un vídeo promocional, diversos vídeos amb testimonis de joves associats que expliquen què els aporta associar-se i continguts gràfics per difondre la campanya per xarxes. Tots aquests recursos els podeu trobar al Twitter i Instagram de la campanya.

Consulteu la campanya i compartiu-la a través dels vostres canals i xarxes per fer-la arribar a tota la ciutadania amb l’etiqueta #ATuQuèEtVa!

Skip to content