Atenció entitats culturals: Inscripcions obertes per participar al Som Cultura Popular 2018

 2017-07-21

El passat dilluns 17 de juliol es van publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) les bases reguladores de la crida a la participació al Som Cultura Popular 2018, la mostra de cultura popular i tradicional catalana organitzada pel Servei de Cultura Popular de l’Institut de Cultura de Barcelona.

L’edició del 2018 se celebrarà del 25 al 28 de gener de 2018, al recinte Fabra i Coats del Districte de Sant Andreu. Les entitats que vulguin fer propostes d’activitats per participar-hi, han d’omplir el següent formulari abans del 30 de setembre del 2017. La temàtica de les propostes ha de fer referència a la cultura popular en un sentit ampli, tot i que tindran preferència aquelles que girin al voltant dels tres eixos temàtics del Som Cultura Popular 2018: l’educació, el patrimoni cultural immaterial i els processos de canvis socials com la gentrificació i la transformació urbana

Aquesta serà la segona edició del Som Cultura Popular, una iniciativa que té per objectiu oferir a entitats, món acadèmic, investigadors i al conjunt de la ciutadania un espai de coneixement i d’intercanvi a l’entorn del patrimoni cultural immaterial de la ciutat. La primera edició es va celebrar al gener del 2016.

Skip to content