Associa’t a la Festa 2019: Ampliat el termini per proposar activitats!

 2019-04-04

Atenció Associacions! El termini per proposar activitats per a l'Associat a la Festa 2019 s'ha ampliat fins el proper diumenge 5 de maig! Així doncs, encara esteu a temps d'aprofitar aquesta oportunitat per mostrar la vostra entitat a la ciutadania a través d'activitats lúdiques i comunitàries!

Enguany l’Associa’t a la Festa se celebrarà  els dies 21 i 22 de setembre, com sempre a la Pl. Catalunya. Tornarà a ser un un dels plats forts de la Mercè, ja que acollirà centenars d'activitats lúdiques i comunitàries per a tots els gustos i edats i les entitats tindreu la oportunitat de mostrar-vos a la ciutadania a través de tallers, actuacions, espectacles, jocs, debats, gincames… En definitiva, a través de l'activitat que vulgueu proposar.

Accediu al formulari de la convocatòria 2019!

A l'enllaç que teniu sobre aquestes línies també hi trobareu una guia descarregable amb els criteris de participació i tota la informació necessària. Si teniu dubtes o preguntes les podeu fer arribar a associat@associat.barcelona.

 

Principals novetats de l'edició 2019

En l'edició 2019 de l'Associa't s'obrirà un nou espai dedicat a projeccions. Serà una pantalla en la qual s'hi projectaran pel·lícules, documentals i materials audiovisuals de les entitats que ho vulgueu. També s'ampliarà l'espai destinat a cafeteries i espai de menjar. En el formulari podreu fer la vostra proposta en aquest sentit.

D'altra banda, de cara a l'edició 2019 també s'ha fet una aposta per promoure la realització d'activitats preparades i realitzades conjuntament entre diverses associacions. Ja s'ha realitzat una primera trobada entre entitats per tal de treballar possibles col·laboracions i se'n proposaran més en les propoeres setmanes.

Un exemple d'activitat sinergiada entre diferents entitats va ser l'espai de ràdio en directe que s'ha realitzat en els darrers anys i que l'any passat es va incloure dins de la carpa de comunicació de l'Associa't. El 2018 set ràdios associatives van realitzar vint hores de programació en directe des de la plaça, centrades en entrevistes, debats i espais realitzats amb les entitats de la ciutat, a més de promoure tot el que està passant a la plaça i oferir actuacions musicals. En l'edició 2019 tornarem a realitzar la proposta de ràdio en directe des del bell mig de la plaça, amb la coordinació de Torre Jussana i la Fundació Quepo.

L'any passat es van realitzar prop de dues-centes activitats proposades per les entitats. Es tracta, doncs, d'una proposta coproduïda entre associacions i administració que vol ser un espai de trobada, de relació i d’articulació dels col·lectius socials de de Barcelona: associacions, fundacions, espais comunitaris, plataformes ciutadanes i moviments socials, que fan de Barcelona una ciutat més justa i democràtica.    

Skip to content