Associa’t a la festa 2017: 120.000 persones participen de prop de 200 activitats associatives

 2017-09-28

Els passats dies 23, 24 i 25 de setembre es va celebrar a la Pl. Catalunya la 2a edició de l’Associa’t a la festa, en el marc de les festes de La Mercè. Una proposta pensada per facilitar que les entitats interaccionin amb la ciutadania a través d’activitats lúdiques, festives i participatives de tot tipus i per a totes les edats.

Un cop més, la xifra de persones que van participar en les activitats proposades per les entitats va ser molt destacable: en total van passar per les activitats de l’Associa’t al voltant de 120.000 persones, convertint la plaça en un espai lúdic, festiu i amb opcions per a grans i petits/es. Durant els 3 dies es van realitzar unes 200 activitats, organitzades per 165 entitats i col·lectius i gestionades per 1850 persones membres d’aquestes organitzacions.

L’Associa’t s’està convertint, doncs, en un gran moment de l'any per què les entitats de la ciutat puguin fer arribar el seu missatge a la ciutadania de manera activa. I és que per les associacions, a més de sensibilitzar o poder créixer en nombre de persones associades, també és un gran moment per difondre i celebrar valors clau per a la ciutat com la convivència, el respecte, la diversitat cultural, la transformació social, la igualtat de gènere, la llibertat o el diàleg, entre molts d’altres.

Per tot plegat, des de Torre Jussana, també volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que han fet possible l’Associa’t d’enguany. Gràcies per compartir el que sou i fer possible aquesta gran festa associativa i comunitària.  

Podeu veure vídeos i fotografies de moltes de les activitats de l'Associa’t a través de la seva web i dels seus comptes a les xarxes socials:

Skip to content