Associació o cooperativa? Sortiu de dubtes amb aquest taller conjunt de Torre Jussana i Coòpolis!

 2018-03-07

El dimarts 20 de març Torre Jussana i Coòpolis realitzaran conjuntament el taller gratuït “Projecte col·lectiu: Associació i/o cooperativa?” dirigit a iniciatives i projectes per als quals encara no s’ha decidit quina forma jurídica s’adoptarà i a associacions que es plantegen iniciar un procés de conversió a cooperativa.

El taller es realitzarà a l'Ateneu La Bòbila (c. de l'estudiant, 1 Plaça Sóller), de 17 a 21h.

IMPORTANT: Les places per aquesta sessió s'han exhaurit en pocs dies. Si esteu interessats en possibles noves edicions deixeu les vostres dades en el formulari que trobareu en aquest enllaç.

La sessió anirà a càrrec d’Helena Casellas, tècnica de Torre Jussana i de Pere Ribas, tècnic de Coòpolis. Els dos equipaments municipals han engegat un espai de treball conjunt per tal de desenvolupar iniciatives que permetin millorar la relació entre associacions i cooperatives i contribuir a que els diferents projectes col·lectius que es generen a la ciutat coneguin les diferències entre aquestes dues formes jurídiques.  

Durant la sessió es descriuran les característiques d’ambdues formes jurídiques i s’aprofundirà en els aspectes jurídics, participatius, organitzacionals, laborals i econòmics.

També s’abordarà com plantejar la transformació d’una associació en una cooperativa i quins passos cal seguir, així com en quin moment i a partir de quins supòsits és adequat plantejar-ho.

Taller obert “Projecte col·lectiu: Associació i/o cooperativa?”

  • Dia: Dimarts 20 de març
  • Hora: de 17 a 21 h
  • Lloc: l'Ateneu La Bòbila (carrer de l'estudiant, 1 Plaça Sóller)
  • Formulari d’inscripció
Skip to content