“Associació o cooperativa?” Nova edició d’aquest taller de TJ i Coòpolis

 2018-06-07

El proper dimarts 26 de juny Torre Jussana i Coòpolis realitzaran la segona edició del  taller gratuït “Projecte col·lectiu: Associació i/o cooperativa?” dirigit a iniciatives i projectes per als quals encara no s’ha decidit quina forma jurídica s’adoptarà i a associacions que es plantegen iniciar un procés de conversió a cooperativa.

El taller es realitzarà al Centre Cívic Barceloneta (c. Conreria, 1-9), de 17 a 20 h.

Formulari d’inscripció (És necessari registre!)

La sessió anirà a càrrec d’Helena Casellas, tècnica de Torre Jussana i de Pere Ribas, tècnic de Coòpolis. Els dos equipaments municipals han engegat un espai de treball conjunt per tal de desenvolupar iniciatives que permetin millorar la relació entre associacions i cooperatives i contribuir a que els diferents projectes col·lectius que es generen a la ciutat coneguin les diferències entre aquestes dues formes jurídiques.  

Durant la sessió es descriuran les característiques d’ambdues formes jurídiques i s’aprofundirà en els aspectes jurídics, participatius, organitzacionals, laborals i econòmics.

També s’abordarà com plantejar la transformació d’una associació en una cooperativa i quins passos cal seguir, així com en quin moment i a partir de quins supòsits és adequat plantejar-ho.

Taller obert “Projecte col·lectiu: Associació i/o cooperativa?”

  • Dia: Dimarts 26 de juny
  • Hora: de 17 a 20 h
  • Lloc: Centre Cívic Barceloneta (c. Conrería, 1-9)
  • Formulari d’inscripció (És necessari registre)
Ves al contingut