Arriba la formació generem espais segurs i lliures de sexismes a les festes dels nostres barris i ciutat

 2024-06-06

Entitats, teniu previst dur a terme una festa o una activitat d’oci? Voldríeu posar un punt lila en el vostre esdeveniment?

Aquestes càpsules formatives us interessen!

L’àrea de Feminismes i Igualtat de la Diputació de Barcelona (DiBa) proposa una formació sobre la prevenció de les violències sexuals en contextos d’oci i festes. Es combina un espai de reflexió, preguntes, respostes i propostes, així com recomanacions d’actuació, al voltant de les violències masclistes en l’oci.

Què he de saber de la formació

És una càpsula formativa en línia de 2 hores.
Es proposen 3 dates perquè pugueu triar el dia que us vagi millor:

  • 11/06/2024 de 18 a 20 h.
  • 04/07/2024 de 18 a 20 h.
  • 24/07/2024  de 18 a 20 h.

A qui va destinada?

Aquestes càpsules formatives s’adrecen a entitats i comissions de festa de la Demarcació de Barcelona i tenen la finalitat de donar eines a les organitzadores per a crear espais segurs i lliures de sexisme a les festes dels vostres pobles, barris i ciutats.

Si teniu suggeriments sobre temes que vulgueu tractar a la sessió podeu enviar un correu electrònic a s.politiquesigualtat@diba.cat


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content