Arriba el Viver de Comunicació de l’Associa’t!

 2017-11-16

Durant la preparació de la darrera edició de l’Associat a la Festa, moltes de les entitats participants van explicitar la seva voluntat de millorar la seva comunicació. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Quepo, l’entitat que s’encarrega de l’estratègia de comunicació participada de l’esdeveniment, es proposen per als propers mesos un conjunt d’iniciatives dirigides a enfortir comunicativament les associacions de la ciutat. Es tracta del Viver de Comunicació de l’Associa’t.

Aquest viver està dirigit, principalment, a les entitats participants del darrer Associa’t però qualsevol associació de la ciutat s’hi pot sumar.

 

Autodiagnosi, formació i acció

En el marc d’aquest viver de comunicació s’ofereixen tres espais diferenciats i autònoms:

  • Sessions d'apoderament a partir de l’autodiagnosi: s’ofereixen dues sessions per facilitar a les associacions una perspèctiva sistemàtica del seu funcionament, a través d’una eina d’autodiagnosi. Aquesta eina és un recurs útil per desenvolupar i fer créixer de manera estratègica la vostra associació i la vostra comunicació. Les dates d’aquestes sessions són els propers 21 i 25 de novembre. Formulari d’inscripció.

 

  • Formació en comunicació: També es realitzaran dues formacions sobre les bases de la comunicació associativa. Quins són els elements que cal definir per desenvolupar una estratègia o un pla de comunicació d’una entitat? Dates: 28 de novembre i 2 de desembre. Properament s’obriran les inscripcions.

 

  • Acció col·lectiva de comunicació en format Hackaton: el 16 de desembre es realitzarà una jornada en la qual les entitats, a través de l’acció col·lectiva i amb l’ajuda de professionals, prepararan i dissenyaran una campanya per tal de posar-la en marxa l’endemà.

Per tal d’estar informats/des sobre totes les propostes plantejades contacteu amb l’equip organitzador a través del correu electrònic comunicacio@associat.barcelona 

En aquesta infografia podeu veure el procés que es proposa en el marc del Viver de Comunicació de l’Associa’t. Us animem a participar-hi!

 

Skip to content