Arriba el Fòrum Primavera de les Associacions. Seguiu-lo en directe: #18forum i streaming

 1995-01-01

Els propers dies 1 i 2 de juny, se celebrarà a TJ una nova edició del Fòrum La Primavera de les Associacions, un espai de trobada i d’intercanvi de coneixements i d’experiències, pensat per oferir continguts d’actualitat a les associacions de la ciutat, impulsat pel Consell Municipal d’Associacions de Barcelona i organitzat per Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona. Enguany, el tema central serà el finançament associatiu i les seves perspectives de futur, una temàtica que ha estat molt ben acollida per les associacions de la ciutat ja que se n’han exhaurit totes les places. Es preveu que hi participin més de 150 representants d’entitats.

El divendres 1 de juny, es realitzarà una taula de debat sobre el mecenatge, amb el títol de “El mecenatge: llums i ombres per a les associacions”. En un moment en què la qüestió és actualitat pel fet que se n’està elaborant una proposta de llei al Congrés, hi participaran persones expertes en la temàtica, com Carles Campuzano, diputat al Congrés per CiU i ponent de l’avantprojecte de llei, Elena Lauroba, exdirectora de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat i professora de Dret Civil de la UB i Salvador Casals, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

L’endemà, dissabte 2 de juny, es reemprendrà el Fòrum amb una conferència d’Irene Borràs, experta en màrqueting, finançament i comunicació d’organitzacions i causes, sobre els reptes i les oportunitats del finançament associatiu i les noves opcions existents per tal de diversificar-lo. Seguidament es realitzarà l’anomenat “Speakcorners”, en el qual es presentaran 3 experiències relacionades amb el treball en xarxa, la captació de fons a la xarxa i la banca ètica.

Consulteu el programa complet.

Mireu els vídeos dels diferents ponents que hi participen

Feu les vostres aportacions al Fòrum i seguiu-ne les idees principals per Twitter, a través de l’etiqueta #18forum. També podeu seguir-lo en directe a través de la retransmissió que activarem el mateix divendres 1 de juny, al enllaç

Ves al contingut