Arrenca el Panoràmic 2016. Participeu-hi responent l’enquesta!

 2016-09-29

El passat 23 de setembre es va obrir una nova edició del treball de camp de #ElPanoràmic, la macro-enquesta del sector no lucratiu que, en aquesta tercera edició, està oberta a totes les organitzacions catalanes.

L’estudi contempla, també, informes a nivell local, entre els quals per a la ciutat de Barcelona i cadascun dels seus districtes.

En aquesta fase de recollida de dades és imprescindible que les associacions responguin el qüestionari per tal que els resultats que se n’extreguin reflecteixin la realitat actual del sector de la manera més fidedigna possible.

Pel que fa a les entitats de Barcelona, enguany s’ha personalitzat el qüestionari amb preguntes concretes per a organitzacions d’alguns dels districtes o que pertanyen a organitzacions de segon nivell que han proposat preguntes concretes. D'altra banda, si ja vau participar en #elPanoràmic l'any passat podeu demanar aquí el vostre qüestionari amb les dades bàsiques ja omplertes per tal que només hagueu de complimentar aquells camps actualitzables. preomplert aquí perque afegiu les dades actualitzades.

 

Dades per contribuir a la millora del teixit no lucratiu

Respondre l’enquesta de #ElPanoràmic és important per a tot el conjunt d’entitats no lucratives del país i, per tant, per a cadascuna de les organitzacions que el formen.

Els informes que en resultin serviran per desenvolupar polítiques de suport i enfortiment del sector més adaptades a les seves necessitats reals, així com per millorar la transparència de les entitats i organitzacions sense ànim de lucre i donar visibilitat a les organitzacions en el seu territori i/o àmbit.

Per posar només un exemple, de l'anterior edició del Panoràmic de les Associacions de Barcelona se n'han extret dades significatives i coneixement útil per fomentar la millora del sector com aquesta infografia sobre les prioritats de les associacions en el seu dia a dia.

Des de Torre Jussana ens sumem a la crida per tal que totes les associacions de la ciutat a responguin l’enquesta. Les dades que se n’obtinguin ens seran útils per continuar adaptant els serveis del centre a les necessitats de les associacions de la ciutat.     

 

Informes ja disponibles

A la pàgina “Informes” de la web de #ElPanoràmic s’hi poden trobar diversos informes per àmbits o territoris extrets de les dades obtingudes durant l’edició 2015, entre ells els que fan referència a les dades obtingudes pel conjunt de Catalunya i a les dades obtingudes per a Barcelona. També hi podreu consultar l’informe relatiu al 2015.

#ElPanoràmic és un projecte promogut conjuntament pel Consell d’Associacions de Barcelona, l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Fundació Pere Tarrés i l’Obra Social La Caixa, amb el Suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i d’altres ens locals.

Skip to content