Aquest cap de setmana: VIII Fira d’Economia Solidària de Catalunya

 2019-10-24

Arriba una nova edició de la VIII Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC). Se celebrarà el proper cap de setmana del 25, 26 i 27 d'octubre, al recinte de la Fabra i Coats, organitzada per la Xarxa D’Economia Social de Catalunya (XES).

Es tracta d’un esdeveniment anual que té per objectiu mostrar a la ciutadania l’ampli i variat ventall d’experiències i projectes de l’àmbit de l’economia social i solidària que existeixen al territori català.

Aquesta serà la vuitena edició de la fira. Un any més hi estaran representats productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones però, també, de les organitzacions. La Fira és, doncs, és una bona oportunitat per tal que les associacions conegueu projectes d’economia social i solidària amb els quals vincular-vos i treballar conjuntament.

Des de Torre Jussana també hi serem, a través de l'estand del Consell d'Associacions de Barcelona, l'entitat gestora del centre. A l'estand del CAB podreu conèixer els serveis que oferim a les entitats no lucratives de la ciutat i consultar el Mapa d'Entitats de Barcelona. Amb aquest estand, el Consell també vol visualitzar l'associacionisme de la ciutat com un dels agents que construeixen economia social i solidària a Barcelona. 

Consulteu el programa de conferències, xerrades, tallers i propostes diverses que es proposen en el marc d'aquesta edició de la FESC i les organitzacions que hi tindran estand a la web de la FESC 2019.

Enguany, en motiu de la manifestació convocada pel dissabte 26 a les 17 h, s'estan reprogramant les xerrades previstes per aquella tarda i fins al tradicional sopar de l'#ESS. A partir de les 16:30 h la zona d'estands quedarà tancada fins diumenge. 

Skip to content