Ampliem el termini per presentar propostes per la Festa de l’Associa’t!

 2023-06-19

No heu arribat a temps a participar en la Festa de l’Associa’t d’enguany? No us preocupeu! Ampliem el termini de presentació de propostes al Parc de la Ciutadella, Ràdio Rambles i al vestíbul de metro d’Arc de Triomf fins al 30 de juny

Afanyeu-vos! Durant aquesta ampliació de termini, seleccionarem les propostes en estricte ordre d’arribada i fins a completar tota la programació. Les activitats que no tinguin cabuda en aquesta fase, restaran en llista d’espera per si s’allibera alguna franja.

Aquí trobareu els formularis perquè ens feu arribar les vostres iniciatives als espais de Festa encara disponibles.

Us recordem com serà la Festa de l’Associa’t 2023

En aquesta nova edició, hem volgut reforçar la presència i millorar la integració de la Festa de l’Associa’t dins del ventall d’activitats de La Mercè, organitzant una programació lúdica i participativa en diferents espais neuràlgics de la festa major de la ciutat: Parc de la Ciutadella, Avinguda de la Catedral, Ràdio Rambles, amb l’emissió en directe de Ràdio Associa’t, i el vestíbul d’Arc de Triomf de TMB, on es podran organitzar exposicions i punts d’informació i de captació de socis.

Teniu temps fins al dia 30 de juny per presentar la vostra activitat!

No hi falteu!
Perquè només juntes podrem construir la gran festa de l’associacionisme de la nostra ciutat durant les festes de la Mercè.

Si necessiteu resoldre dubtes sobre el procés de presentació o sobre com emplenar el formulari, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de correu associat@associat.barcelona o trucant al 932 564 118 de Torre Jussana.


Seguiu atentes als nostres canals de comunicació (la web de tjussana.cat i les nostres xarxes –Facebook, Twitter i Instagram-, així com el TJexpress), us anirem informant dels següents passos a seguir!

Skip to content