Ampliat el termini per respondre #elPanoràmic fins el 15 de novembre. Per què és important participar-hi?

 2015-11-04

Les entitats que no hagin respost el qüestionari online del Panoràmic 2015 encara tindran dues setmanes per fer-ho. El termini per respondre la macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre s’allarga fins el 15 de novembre.  

 

 

Per què és important participar-hi?

L’objectiu del Panoràmic és obtenir una fotografia el més enfocada possible del paper que juguen les entitats als barris i al conjunt de la ciutat. És important que hi participin totes les associacions per:

  • Per què com més entitats responguin l’enquesta més qualitat tindrà la informació que se’n derivi a l’hora d’explicar l’acció, l’impacte i del sector a la ciutat.
  • Per què contribuireu directament a enfortir el teixit associatiu i la resta d’entitats sense ànim de lucre.
  • Per què amb més participació més real serà l’anàlisi de les necessitats que tenen les associacions i es podran oferir eines i respostes més adaptades a aquestes necessitats.
  • Per què és un exercici de transparència per a totes les entitats que, al mateix temps, permet al conjunt del sector retre comptes davant la ciutadania. 

 

Com participar-hi?

Només cal respondre el següent qüestionari online. Si teniu dubtes consulteu les Preguntes Més Freqüents sobre el qüestionari o contacteu amb l’equip de treball a info@panoramicassociacions.cat.

Recordeu! Teniu temps fins el 15 de novembre. Contribuïu de manera directa a enfortir les associacions i la resta de les organitzacions sense ànim de lucre.

Skip to content