Amb l’any nou arriba la nova Oferta Formativa d’Hivern de Torre Jussana!

 1995-01-01

Amb l’arribada del 2015, a Torre Jussana estrenem la nova Oferta Formativa d’Hivern. Més de 20 cursos, tallers i sessions informatives sobre temàtiques clau per al bon funcionament associatiu, dirigides a totes les persones amb responsabilitats de les associacions de Barcelona. Aquestes formacions, gratuïtes, es realitzaran entre els mesos de gener i març.

Les inscripcions per a cadascun dels cursos ja estan obertes. Tota la informació i formularis d’inscripció ja disponibles en el següent enllaç:

Oferta Formativa d’Hivern de TJ 2015

Formació sobre les novetats legals i fiscals del 2015

L’Oferta Formativa d’Hivern 2015 de TJ inclou propostes formatives sobre les importants novetats legals i fiscals que afecten al teixit associatiu, moltes de les quals entraran en vigor el 2015. Amb aquestes sessions informatives volem ajudar a les associacions de la ciutat a aplicar i adaptar-se a aquestes noves normatives. Són les següents:

  • Les lleis de transparència: com afecten a les associacions i com aplicar-les? S’hi exposarà en detall les noves normatives, tant l’estatal com la catalana, i què han de tenir en compte les associacions per tal d’aplicar-les correctament.
  • Reforma fiscal i incentius al mecenatge: s’hi exposaran les novetats que afecten a les associacions relatives a la reforma fiscal.
  • Novetats en la cotització i sistema CRETA: sessió informativa sobre els principals canvis en l’àmbit de la cotització.

Més oportunitats formatives

Aquest trimestre també incorporem 4 novetats destacades:

  • Com avaluar l’impacte dels projectes de l’associació? En aquest curs s’exposaran eines i mètodes de recollida d’informació i d’avaluació de l’impacte.
  • Storytelling: Una eficaç tècnica per comunicar els nostres projectes: formació sobre aquesta tècnica per comunicar a través d’històries, i ser més efectius en la comunicació de la missió i dels projectes.
  • Eines Digitals per enfortir les associacions: curs per aprendre a treballar amb eines digitals pensades per facilitar el treball col·laboratiu i la presa de decisions
  • Taller d’anàlisi d’estatuts: coneguem a què ens obliguen i com millorar-los! Amb aquest taller pràctic s’analitzaran els estatuts de les entitats participants per tal de conèixer a fons aquesta important eina de regulació interna de les associacions.

A més d’aquestes novetats, l’Oferta Formativa d’Hivern de TJ també inclou d’altres propostes formatives relacionades amb les qüestions clau per al bon funcionament associatiu.

Tornem a oferir el taller “Quines són les claus per tal que una associació funcioni correctament?”. Recomanem la inscripció a totes les associacions donat que en aquest taller s’hi realitza una diagnosi de quin i com és el funcionament de les entitats participants i com es pot millorar, i es proposaran a cada associació d’altres cursos de formació de TJ segons les necessitats detectades.

També oferim cursos sobre com realitzar planificacions importants per a les associacions com el Pla de Participació, el Pla Estratègic o el Pla de Comunicació.

I recuperem altres propostes formatives que ja hem realitzat anteriorment i que han tingut molt bona acollida, com són els cursos sobre responsabilitat de les Juntes Directives, obligacions fiscals, comptabilitat, captació de fons o com fer bons relleus per incorporar persones a les Juntes Directives, entre d’altres.

En què us podem ajudar des de TJ?

Si teniu qualsevol dubte o dificultat a l’hora de realitzar la inscripció als cursos, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjformacio@bcn.cat

També us recordem que teniu a la vostra disposició el servei d’assessoraments i acompanyaments per tal de complementar les formacions que realitzeu. Només cal que demaneu l’assessorament que us interessi a tjussana@bcn.cat o per telèfon (932 564 118).

Skip to content