Actualitzat el manual sobre elaboració i avaluació de projectes

 2015-03-11

Publicada la 6a edició de l'Útil Pràctic dedicat a aquesta temàtica, actualitzada i revisada per l'equip tècnic de Torre Jussana. És és el número 25 de la col·lecció Útils Pràctics de Torre Jussana, que recopila diversos manuals sobre temàtiques relacionades amb el dia a dia de les associacions.

Des de Torre Jussana sempre aconsellem a les associacions redactar i avaluar els projectes relacionats amb la seva acció, participació i gestió. Planificar l'activitat de l'associació a través d'un projecte permet evitar improvitzacions, establir estratègies, saber d'entrada què volem aconseguir i tenir clar en tot moment què hem de fer, com, amb què i amb qui per assolir-ho.

En aquesta nova publicació s'hi exposen els conceptes bàsics relacionats amb l'elaboració i l'avaluació de projectes, quins passos cal seguir, quins apartats i punts han de tenir, com plantejar-los i redactar-los, com realitzar-ne el seguiment i com comprovar-ne els resultats. El manual també inclou exemples pràctics i fa especial èmfasi en la metodologia necessària per a fer una bona avaluació dels projectes.

Aquest Útil Pràctic va ser escrit originalment per Juan Jose Mille Galán, expert en elaboració i avaluació de projectes. Per aquesta nova edició l'equip tècnic de Torre Jussana n'ha actualitzat els continguts amb els nous enfocs i plantejaments en aquest àmbit de la metodologia de treball de les organitzacions.

La publicació es pot descarregar gratuïtament en PDF. Si esteu interessats/des en obtenir la publicació en format paper, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana per a conèixer-ne les condicions.

Enllaços relacionats

En què us pot ajudar TJ?

  • Possibilitat d'adquirir en format paper l'Útil Pràctic 25 "Manual d'elaboració i avaluació de projectes". Per conèixer les condicions i fer la comanda contacteu amb TJ (tjussana@bcn.cat, 932 564 118).
  • Servei d'assessorament i acompanyament en l'elaboració, realització i avaluació de projectes: si esteu elaborant un projecte i us sorgeixen dubtes, podeu demanar hora d'assessorament amb la nostra especialista. També podeu sol·licitar un acompanyament en el seu desenvolupament. (tjussana@bcn.cat, 932 564 118)
  • Oferta formativa del centre: L'elaboració i l'avaluació de projectes és una de les temàtiques recurrents en les diferents ofertes formatives del centre. Els cursos són gratuïts! Consulteu la disponibilitat de cursos sobre aquesta qüestió en l'oferta formativa actual.
Skip to content