Acollim una exposició fotogràfica de Proactiva Open Arms

 2018-03-07

Durant els mesos de març i abril, TJ acull una exposició de fotografies sobre l’acció de salvament marítim de Proactiva Open Arms.

Aquesta entitat sense ànim de lucre, nascuda d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb molta experiència a les costes espanyoles, treballa per rescatar a persones refugiades que naveguen en condicions precàries pel Mar Mediterrani i el Mar Egeu, fugint de situacions de conflicte bèl·lic, persecució o pobresa.

Les imatges són obra dels fotògrafs Emilio Morenatti, Giulio Piscitelli, Olmo Calvo Rodríguez, Sergi Camara i Yannis Behrakis. Mostren l’acció de rescat que realitzen les persones voluntàries de l’entitat  i les dures condicions de les persones refugiades durant els seus trajectes per mar per arribar a Europa, sempre amb l’esperança de trobar-hi millors condicions de vida.

Amb aquesta exposició l’entitat vol sensibilitzar sobre la dura situació de les persones refugiades, que arrisquen la seva vida a alta mar, en embarcacions precàries que superen de llarg la seva capacitat, i mostrar com són les tasques de salvament que realitzen les seves persones voluntàries. Des de Proactiva open Arms també s’aprofita aquesta mostra per demanar més suport que els permeti poder continuar salvant vides, ja sigui en forma de donatiu, de difusió o de captació de noves persones voluntàries. 

Conegueu més a fons l’acció de l’entitat a través d’aquests dos reportatges:

Skip to content