97 associacions de Barcelona reben la distinció com a entitats centenàries

 2022-12-01

El Plenari del Consell Municipal ha decidit concedir 97 distincions a entitats centenàries de Barcelona. Es tracta de la primera vegada que es concedeix aquest premi, fruit de la modificació del Reglament d’honors i distincions aprovada pel Plenari el mes de març, per posar en valor la tasca feta per les associacions vinculades amb la transformació social de la ciutat. 

102 sol·licituds

En aquesta primera edició es van presentar 102 sol·licituds d’entitats de caire cultural, esportives, socials, científiques i educatives o d’agrupacions professionals, entre d’altres. A partir d’ara, aquesta distinció s’atorgarà anualment.

Quines entitats han sigut reconegudes amb aquesta distinció?

Podeu consultar el llistat fent clic en aquest enllaç.
https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/wp-content/uploads/2022/11/entitatscentenaries.pdf

Quan es farà el lliurament de medalles?

La data per fer el lliurament de les plaques i diplomes a les entitats centenàries està prevista pels volts de Santa Eulàlia, el 12 de febrer.

Compliu 100 anys durant el 2023? Us presentareu a la propera convocatòria?
Seguiu atentes, us informarem dels plaços un cop siguin públics.


I com sempre, continueu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content