8M: Posem-hi fil a l’agulla

 2023-02-28

Des de Torre Jussana ens sumem a la iniciativa que l’Associació Pedacets del Matas i Ramis va engegar l’any 2017 amb l’objectiu de teixir una manta col·laborativa que recollís, peça a peça, totes les emocions i vivències de les persones que hi volguessin participar. Actualment, la manta té una mida de 38 x 160 metres i no ha deixat de créixer i viatjar per diferents racons de la ciutat, des del barri d’Horta, la seva seu original, fins a la Plaça Catalunya.

Pròxima parada, Torre Jussana

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, hem organitzat una trobada el dimarts 7 de març a les 18.00 h al nostre equipament, per compartir i cosir conjuntament un trosset més de la nostra història. Aquesta vegada, en clau reivindicativa i sota els valors d’igualtat del 8M.

Com us hi podeu implicar?

  És tan senzill com portar algun trosset de roba que tingui algun significat especial per a vosaltres i afegir-lo directament a la manta. Si ho preferiu, podeu venir a cosir i firmar alguna peça de patchwork de 15×15 metres amb les vostres pròpies mans. No cal que us preocupeu pel material, l’entitat s’encarregarà de portar tot el que us faci falta perquè vosaltres gaudiu d’aquest espai de trobada i coneixença. Només hi falteu vosaltres!

  Posem-hi fil a l’agulla!

  📆 7 març
  ⌚️ 18:00h
  📍 Torre Jussana


  Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

  Skip to content