8, 9 i 10 de maig: XXè Fòrum Primavera. Reserveu-vos les dates!

 1995-01-01

Amb el lema ”L’Associacionisme és capital”, els propers dies 8, 9 i 10 de maig se celebrarà al Palau Macaya de Barcelona el XXè Fòrum La Primavera de les Associacions.

Seran 3 dies de ponències, debats i visites d’experiències relacionades amb l’important paper que juguen les associacions en qüestions com la cohesió social, la qualitat democràtica i les polítiques públiques que desenvolupen els governs locals. Conceptes com el capital social, la capacitat cívica, el desenvolupament comunitari o la relació entre les associacions i l’administració seran, doncs, els elements centrals del debat en aquesta 20a edició del Fòrum. També es donarà l’oportunitat a les associacions de la ciutat de visualitzar les seves experiències en aquest sentit.

Coincidint amb la Capitalitat Europea del Voluntariat, que ostenta Barcelona durant aquest 2014, enguany el Fòrum comptarà amb la col·laboració de l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (OIDP) i sortirà de les fronteres barcelonines per acollir ponents d’altres indrets de Catalunya, de l’Estat Espanyol i d’Europa.

En breu estarà disponible el web del Fòrum amb el programa complet i el formulari per a realitzar-ne la inscripció. De moment, us animem a reservar-vos els dies 8, 9 i 10 de maig per poder participar en el XXè Fòrum La Primavera de les Associacions.

El Fòrum La Primavera de les Associacions és un espai anual de trobada, de debat i d’intercanvi de coneixements i d’experiències a l’entorn de l’associacionisme i el voluntariat, impulsat pel Consell Municipal d’Associacions de Barcelona i organitzat per Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona. Té per objectiu oferir coneixement i debats de qualitat per, d’aquesta manera, enfortir el teixit associatiu de Barcelona.

Ves al contingut