7 emissores de ràdio associatives i 20 hores de ràdio en directe durant l’Associat a la Festa 18!

 2018-07-12

Els propers dies 22, 23 i 24 de setembre se celebrarà una nova edició de l’Associa’t a la Festa. Durant aquests tres dies la Pl. Catalunya es convertirà en un gran espai d’activitats associatives de caire lúdic i festiu, obertes a la participació de tota la ciutadania.

Des de Torre Jussana també ens hi hem implicat, en aquest cas tornant a coordinar un espai de ràdio en directe, de manera coordinada amb la Fundació Quepo, responsables de l’estratègia de comunicació participada de l’esdeveniment. Hi participaran 7 emissores associatives de la ciutat que realitzaran 20 hores de ràdio en directe, basades en continguts relacionats amb l’Associa’t i amb el teixit associatiu de la ciutat.

L’objectiu és oferir un espai atractiu de comunicació en directe des de la mateixa plaça Catalunya, a través d’emissores de ràdio associatives que, al mateix temps, permeti explicar i mostrar de manera atractiva l’acció de les entitats de la ciutat.

En aquesta edició s’hi han implicat les següents 7 ràdios associatives de la ciutat:

Des de Torre Jussana ja hem coordinat les anteriors edicions de ràdio en directe des de la Pl. Catalunya durant les festes de la Mercè. La principal novetat d’enguany és que les emissores participants prepararan i realitzaran la programació de manera conjunta i a través d’equips integrats per membres de les diferents emissores.

Les diferents ràdios ja han començat a treballar plegades per preparar els continguts. Com en els anys anteriors se centraran en mostrar i visualitzar les entitats de la ciutat i els seus projectes. En aquesta ocasió, però, s’han proposat fer-ho de manera més innovadora, explorant nous formats de continguts radiofònics que es treballaran amb les entitats convidades i fomentant que hi hagin tot tipus d’actuacions i propostes escèniques.

La programació de ràdio de l’Associa’t es podrà seguir en directe des de la Plaça però, també, a través de l’streaming en vídeo, a través de la pàgina web de l’Associa’t a la Festa!

Seguim treballant la proposta amb les ràdios. A principis de setembre, més informació!

Ves al contingut