7 d’abril: presentació de la Plataforma TransparENT

 2016-04-01

El proper 7 d’abril es realitzarà a la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (Pg. Taulat, 266-270, de Barcelona) la presentació pública de la Plataforma TransparENT, un portal que permetrà a totes les associacions autoavaluar la seva transparència, conèixer com millorar el seu diagnòstic inicial i disposar de documents d'autoacreditació. L'objectiu de la iniciativa és que les organitzacions coneguin quins documents han de publicar i com ho han de fer perquè siguin comprensibles i, d'aquesta manera, afavorir la participació a través de la comunicació.

L’eina ha estat creada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària.

Més informació i formulari d'inscripció a l'acte

Des del 2014 participen en la gestació d’aquest projecte diverses entitats. El primer fruit va ser la publicació del Manual i Guia d’Autoavaluació: Transparència i Qualitat de la informació de les entitats sense ànims de lucre. Aquest document s’estructura a partir de diferents esglaons de concreció i dificultat per tal que sigui d’utilitat per a tota mena d’entitats. Més informació.

 

Altres notícies de TJ sobre transparència

 

En què us pot ajudar TJ?

Des de Torre Jussana oferim periòdicament diverses formacions relacionades amb el treball de la transparència en les associacions. Actualment tenim les inscripcions obertes per al següent curs:

Skip to content