6 i 14 de febrer: sessions informatives sobre les subvencions 2013 a TJ

 1995-01-01

Els propers dies 6 i 14 de febrer, a les 18’30h, Torre Jussana acollirà dues sessions informatives convocades pel Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme sobre les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona de districte i de ciutat per a l’any 2013, la convocatòria de les quals es publicaran en breu. En aquestes sessions, que tindran el mateix contingut, s’hi exposarà com formalitzar els projectes de sol·licitud i es respondran els dubtes de les entitats assistents. Per tal de poder assistir a la xerrada cal formalitzar la inscripció en el següent enllaç:

Inscripcions sessions informatives subvencions 2013

Enguany, les xerrades es retransmetran per streaming per tal que també es puguin seguir en directe a través de la xarxa o visionar posteriorment. Durant els propers dies informarem de l’enllaç a través del qual es podran seguir.

D’altra banda s’estan preparant altres sessions informatives organitzades pels diferents districtes i regidories de la ciutat. Us n’anirem informant a mesura que es confirmin les dates. De moment, ja se’n coneixen les següents:

Per a qualsevol qüestió que desitgeu consultar o transmetre contacteu amb:
Josep Solà, tècnic del Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme
Tel. 932 564 565
jsola@bcn.cat

Skip to content