6/7: Nova edició del #TJEnXancletes amb 4 propostes formatives d’estiu!

 2021-06-16

Aquest estiu tornem a oferir a les entitats i col·lectius sense ànim de lucre de la ciutat una proposta formativa diferent. Serà en el marc d'una nova edició del #TJEnXancletes, la formació d'estiu de Torre Jussana

Com sempre, les propostes formatives del centre tenen per objectiu ajudar a les entitats a millorar diferents aspectes del seu funcionament. L'estiu no n'és una excepció, tot i que aprofitem per oferir temàtiques que no treballem durant el curs i que també afecten a les associacions de manera important. 

L'edició d'aquest 2021 del #TJEnXancletes l'obrirem amb una conferència sobre com fer associacionisme i gestionar el voluntariat després de més d'un any molt marcat per la COVID-19, una pandèmia que també ha tingut moltíssimes afectacions entre les entitats. En aquestes situacions de crisi la resiliència és un concepte que cal conèixer conèixer i posar en pràctica. Per això, el filòsof, conferenciant, escriptor i expert en resiliència Jordi Grané parlarà sobre "Resiliència comunitària: Escac al destí". A través de la resiliència comunitària les associacions poden analitzar el món actual i sobreposar-se per ser capaces de transformar tot allò que va en contra o no ajuda a construir societats més justes i humanes. En aquesta sessió inaugural reflexionarem sobre conceptes i estratègies d’acció per tal d'aconseguir ser resilients. 

Després d'un esmorzar a càrrec de la cooperativa Mujeres Palante, oferim tres tallers simultanis dels quals n'heu de triar un: 

  • Parlem d'acció comunitària a les associacions: Com és i com es pot millorar lacció comunitària que es realitza des de les associacions? Com pot enfortir l'entitat i l'impacte de l'associació? 
  • Esdeveniments al carrer en l'era COVID: què ha canviat? Què cal tenir en compte i on trobar els criteris a seguir en cada moment? S'exposarà com adaptar els actes, com fer els plans de contingència i com planificar. També es presentaran dues solucions informàtiques per a la gestió d'activitats.
  • Negociar el preu del lloguer del local és possible. Com? En aquest taller coneixereu tot el que cal saber per negociar el preu del lloguer del vostre local amb garanties d’èxit. 

Com sempre, tant la sessió inaugural com els tallers simultanis són gratuïts per a les entitats de Barcelona. 

Més informació i inscripcions 

Un estiu més, poseu-vos les xancletes i veniu a formar-vos a la fresca de Torre Jussana!  

 

Skip to content