5a edició de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social. Responeu el qüestionari!

 2018-02-21

Per cinquè any consecutiu, La Confederació, l’organització empresarial que representa les entitats no lucratives socials que presten serveis d’atenció a les persones d’arreu de Catalunya, impulsa la realització i la publicació de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya.

La recerca té com a objectiu conèixer de forma àgil, sistemàtica i periòdica, la situació i l'evolució de l'ocupació en el scetor no lucratiu de serveis socials i d'atenció a les persones. En aquesta cinquena edició es pretén detectar tendències, comparar el tercer sector social amb el comportament d'altres sectors econòmics i, sobretot, impulsar estratègies de millora contínua i de qualitat en l'ocupació.

L’estudi ha engegat la seva fase de treball de camp. Per tant, des de La Confederació es fa una crida a totes aquelles entitats socials del país amb més de quatre persones treballadores a respondre el següent qüestionari.

 

També heu de saber què…

Hi ha d’altres qüestions destacades per aquesta 5a edició de l’Anuari. Són les següents:

  • Les entitats que van participar en l’edició 2018 poden sol·licitar un enllaç personalitzat al qüestionari amb les dades d’edicions anteriors que no s’han modificat. Per fer la sol·licitud cal enviar un correu a l’adreça anuariocupacio@observatoritercersector.org.
  • Enguany, en paral·lel al treball de camp quantitatiu, es dissenyaran un conjunt d’accions qualitatives de tot tipus que permetran complementar la informació recollida amb els qüestionaris i enriquir la recerca.
  • Si sou una federació membre de la Confederació i es recull un volum rellevant de respostes de les vostres entitats, podreu disposar d’un informe específic que us pot ser útil per comparar amb les dades globals del sector.   

Més informació sobre aquesta 5a edició de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

Ves al contingut