5/2: Jornada: “Dones en moviment. Participació i gènere a la ciutat”

 2019-01-29

El proper dimarts 5 de febrer es realitzarà la jornada "Dones en moviment. Participació i gènere a la ciutat”, organitzada per la Regidoria de Feminismes i LGTBI. Es tracta d'una proposta per debatre sobre participació i gènere, parlant del i amb el moviment de dones i feminista de la ciutat.

La jornada començarà amb la xerrada “Inèrcies antidemocràtiques de la participació institucional. Crítica i proposta feminista” de Jone Martínez-Palacios, Professora de Ciència Política i de l’Administració (Universitat del País Basc/ Euskal Herriko Unibertsitatea) i membre del grup d’investigació Parte Hartuz: Estudis de Democràcia participativa.

Posteriorment es presentaran els resultats dels estudis “Anàlisi de la participació de dones en els espais institucionals i socials mixtos de la ciutat de Barcelona” de Liquen Data Lab i “Anàlisi de la participació de dones, moviment feminista i grups o entitats organitzades per a la igualtat de gènere a la ciutat de Barcelona”, d’Almena Cooperativa Feminista.

En el transcurs de l’acte també es presentarà el mapa online d’entitats, la poetessa Maria Sevilla recitarà poemes propis i de Maria Mercè Marçal i es podrà gaudir de la música d’una playlist musical de temàtica feminista.

  • Dia: dimarts 5 de febrer
  • Hora: 17 h
  • Lloc: Sala 3 de l’Apolo (c/ Nou de la Rambla, 115).

Us animem a participar-hi! Inscripcions a: transversalitat_genere@bcn.cat

Servei de guarda d’infants prèvia petició fins l’1 de febrer a les 14 h.

Skip to content