3r Congrés de l’Associacionisme i el Voluntariat: Les dates de les sessions precongressuals a BCN

 2016-02-24

El passat dijous 18 de febrer es va engegar el procés participatiu del 3r Congrés de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, amb la primera de les sessions precongressuals, celebrada a Lleida.

Aquest congrés, promogut pel Consell d’Associacionisme i Voluntariat de Catalunya, té per objectiu fotografiar la realitat del teixit associatiu català, els seus reptes i les seves necessitats, a través de la participació del màxim nombre possible de persones vinculades a entitats sense ànim de lucre d’arreu del país.

El Congrés es realitzarà a Barcelona el proper 20 de maig de 2016 però, fins aleshores i amb l’objectiu de facilitar la participació de persones d’arreu del territori, es realitzaran fins a 17 sessions precongressuals a diferents ciutats catalanes, en les quals es debatrà a l’entorn dels cinc grans eixos del congrés.  

 

5 eixos de debat

Els continguts del Congrés s’articularan a l’entorn de cinc grans eixos de debat. Són els següents:

  • 1. El dia a dia de les entitats i de les persones que hi participen
  • 2. Els recursos de les entitats
  • 3. La relació amb l’administració
  • 4. La comunicació i la incidència del que fem
  • 5. Treball en xarxa: no estem sols

 

Les sessions de debat a Barcelona

Des del 18 de febrer i fins al 18 d’abril es realitzaran les sessions precongressuals de treball, dirigides a entitats i persones voluntàries que podran participar, debatre i aportar els seus punts de vista sobre els eixos temàtics del Congrés.

Les sessions que es realitzaran a Barcelona són les següents:

Les dates de les sessions precongressuals que es realitzaran en d'altres ciutats catalanes es poden consultar en aquest enllaç

Per assistir a qualsevol de les sessions només cal omplir el formulari d’inscripció. També podeu dir-hi la vostra enviant un correu a 3ccav@xarxanet.org o a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #3CCAV.                                  

Skip to content