3, 2, 1! Obrim la convocatòria per acollir la Festa de l’Associa’t 2022

 2022-04-21

La Festa de l’Associa’t és un esdeveniment lúdic, coproduït per les entitats de la ciutat, que aprofitant les festes de la Mercè té com a objectiu donar visibilitat al sector associatiu i comunitari de la ciutat i fer-lo arribar a la ciutadania.

Per aquest 2022, Torre Jussana proposa reforçar i assentar el model descentralitzat de l’edició passada i així apropar la festa als barris, contribuir a enfortir l’acció comunitària i democratitzar i fer visible els espais que la promouen, sense perdre l’essència que ha caracteritzat aquesta activitat: la proximitat entre entitats i ciutadania.

Per aquest motiu, enguany s’obre una convocatòria amb la finalitat de diversificar les localitzacions i donar l’oportunitat a equipaments i espais associatius a acollir i coproduir activitats de la Festa de l’Associa’t 2022. A més a més, amb la implicació dels equipaments públics, ateneus, casals, cases regionals, locals i sales d’actes polivalents de la ciutat de gestió pública, cívica, associativa o comunitària és preten reconèixer i difondre la rellevància de treballar amb el teixit associatiu de la ciutat.

Els espais que vulguin participar de la Festa de l’Associa’t hauran d’acomplir uns criteris bàsics que trobareu descrits a les bases de la convocatòria (consulteu-les aquí) i presentar la seva candidatura abans del 8 de maig a les 23:59 h mitjançant el següent formulari.

La setmana del 9 al 15 de maig es notificarà quins han sigut els espais seleccionats, es contactarà amb ells i es convindran les condicions pel desenvolupament de la festa (espais, serveis, materials, horaris, dies, etc.).

Fem d’aquesta, la Festa més democràtica i associativa! Presenteu les vostres candidatures!


En les pròximes setmanes, s’obrirà la convocatòria per presentar propostes d’actes dirigits a la ciutadania i organitzats per les entitats de la ciutat, que tindran lloc en el marc de la Mercè. Resteu atentes a les diferents comunicacions de l’Associa’t, Torre Jussana i Acció Comunitària per rebre notificacions al respecte.

Skip to content