28/4 – sessió online sobre “La #respostacomunitària davant la COVID: Noves formes d’organització i innovació social”

 2021-04-22

La Direcció d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona proposa una sessió online amb el següent títol: "La resposta comunitària davant la COVID: Noves formes d'organització i innovació social". Serà el dimecres 28 d'abril a les 18 h. 

L'objectiu de la sessió és analitzar quina ha sigut la resposta comunitària davant la covid-19, quins reptes i dificultats afronten les organitzacions ja existents, quines noves formes d’organització comunitària han aparegut i quines alternatives estan desenvolupant.

La sessió començarà amb una benvinguda a càrrec d’Òscar Rebollo, director de Serveis d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona. Posteriorment, intervindrà David Palomera, consultor per a administracions públiques i entitats del tercer sector en temes de política pública i economia, que oferirà un marc introductori sobre la qüestió i donarà pas a una taula d'experiències amb 4 entitats: Activament, la Xarxa de Dones Cosidores i el Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris i, des de Bilbao, la xarxa veïnal del barri de San Francisco d'aquesta ciutat. 

Més info i programa de la sessió

 

Com veure la sessió i participar-hi?

No es requereix inscripció. Simplement cal connectar-se a https://ja.cat/DhwAT i podreu seguir l'emissió de la sessió en directe. 

El mateix dia de la jornada s'activarà, al costat de la finestra d’emissió, un espai des del qual podreu enviar preguntes i comentaris per a les persones convidades.

A les xarxes la jornada es podrà seguir amb l'etiqueta #Respostacomunitària

Us animem a connectar-vos-hi! 

Ves al contingut