28/1: Jornada Anual de l’Acord Ciutadà per a una Barcelona Inclusiva

 2019-01-24

El proper 28 de gener tindrà lloc la Jornada Anual de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, de les 9 a les 12:30 h, al Born Centre Cultura i Memòria (Pl. Comercial, 12).

Enguany se centrarà en l’Estratègia d’Inclusió i Reducció de les Desigualtats i les fites a plantejar-se al 2027, com projectar-la en la ciutat i com fomentar el treball conjunt i en xarxa en base noves maneres de treballar i identificar nous actors que poden participar de l’Acord Ciutadà. Trobareu el programa de la Jornada en el següent enllaç.

L’acte s’adreça al conjunt de les organitzacions de l’Acord Ciutadà i es convida, molt especialment, a les entitats que formen part de les xarxes d’acció de l’Acord perquè hi participin, tant els seus representants, com el seu personal tècnic i voluntari, així com les persones usuàries dels seus serveis.

Encara podeu inscriure-us-hi a través d’aquest pàgina web.

L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva és l’espai de participació, de cooperació publico-privada i d’acció conjunta entre institucions i organitzacions de la ciutat, més de 700, que treballen per construir una Barcelona més inclusiva i amb major qualitat de vida per a totes les persones

Skip to content