27/2 – Presentació projecte FEM XARXA: formació, assessorament i suport per a les entitats de Sant Andreu

 2020-02-20

FEM XARXA és un projecte per a les entitats del Districte de Sant Andreu, impulsat per la Societat Cultural i Esportiva La Lira, en col·laboració amb el Districte i Torre Jussana. L'objectiu és facilitar a les entitats l'accés als recursos formatius, d'assessorament i de suport a la gestió, oferint un espai de trobada i d'aprenentatge.

El projecte es presentarà el proper dijous 27 de febrer. La Lira acollirà dues sessions informatives obertes a totes les associacions i ciutadania del districte, en les quals s'exposarà en què consisteix la iniciativa i quin tipus de suport, formació i assessoraments s'oferirà a les entitats.

També s'oferirà una xerrada sobre qüestions comunicatives que una entitat ha de plantejar-se abans d'obrir perfils a les xarxes socials, que servirà com a introducció a la formació que des de Torre Jussana realitzarem properament a la seu de La Lira sobre "Com orientar-nos en el laberint de les xarxes socials" (Inscripcions obertes per a totes les entitats de la ciutat).

Sessions informatives projecte "Fem Xarxa"

  • Dia: dijous 27 de febrer
  • Hores: a les 15 i a les 19 h
  • LLoc: Seu de la Societat Cultural i Esportiva La Lira. C. Coroleu, 15
  • No cal inscripció prèvia

Més informació: infolalira@gmail.com / 93 667 62 17 / www.scelalira.cat

Ves al contingut