21 i 22/10: Jornades “De què parlem quan parlem de regular la participació?”

 2016-10-13

De què parlem quan parlem de regular la participació?L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat un procés participatiu per revisar i actualitzar les normes reguladores de participació ciutadana amb entitats, col·lectius i grups municipals.

Per aquest motiu, els propers dies 21 i 22 d’octubre es realitzaran unes jornades amb el títol “De què parlem quan parlem de regular la participació?”. L'objectiu és obrir el debat a tota la ciutadania i recollir opinions i propostes per a dissenyar uns mecanismes de participació més propers, flexibles i adaptats a la realitat.

Les jornades començaran a les 17.30 h del divendres 21 al Convent de Sant Agustí (c. Comerç, 36) amb la taula rodona “la mirada ciutadana i associativa”, que comptarà amb la participació de diferents entitats de la ciutat i serà moderada per la Regidora de Participació i Territori, Gala Pin.

El dissabte 22, la jornada es traslladarà a al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (c. Bruc, 110-112). La sessió començarà a les 9:30 h i l’obrirà el Comissionat de Participació i Democràcia Activa, Fernando Pindado, que també moderarà la taula “La mirada dels Ajuntaments” amb alcaldes de diferents viles i ciutats de Catalunya per tal d’exposar diverses experiències participatives desenvolupades als seus municipis.

A partir de les 12.15 h la sessió estarà dirigida a persones i entitats membres dels diferents Consells Municipals. Es presentarà el procés fet fins ara pel que fa a òrgans de participació i es realitzaran tallers de debat  sobre òrgans de participació, democràcia directa i processos participatius.

Consulteu el programa complet

Ves al contingut