2 propostes interessants: Fira de l’Economia Social i Solidària i Trobada BCN Ciutat Diversa

 2017-10-11

El cap de setmana del 20, 21 i 22 d’octubre se celebren a Barcelona dues propostes que poden ser interessants per a les associacions de la ciutat i a les que us animem a assistir: La Fira de l’Economia Social i Solidària de Catalunya i la Trobada BCN Ciutat Diversa.

Fira de l’Economia Social i Solidària: 20, 21 i 22 d’octubre, al recinte de la Fabra i Coats. Organitzada per la Xarxa D’Economia Social de Catalunya (XES). Es tracta d’un esdeveniment anual que té per objectiu mostrar a la ciutadania l’ampli i variat ventall d’experiències i projectes de l’àmbit de l’economia social i solidària que existeixen al territori català. Aquesta serà la sisena edició de la fira. Un any més hi estaran representats productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones però, també, de les organitzacions. La Fira és, doncs, és una bona oportunitat per tal que les associacions coneguin projectes d’economia social i solidària amb els quals vincular-se i treballar conjuntament.

En motiu de la manifestació convocada pel dissabte 21 a les 17 h, s'ha suspès l'activitat de la fira prevista entre les 16:30 h i les 19:30 h. Per tant, s'ajorna la presentació que s'havia de fer a les 19 h de la guia pràctica de consum conscient i economia solidària per a associacions "Som part del canvi". Quan hi hagi nova data de presentació o es faci pública la guia també ho comunicarem des de TJ.  

 

Trobada BCN Ciutat Diversa: 22 d’octubre, a l’Arc de Triomf. Organitzada pel Consell Municipal d’Immigració de Barcelona. La trobada és, també, una proposta anual, en aquest cas pensada per donar a conèixer i acostar a la ciutadania la diversitat existent a la ciutat a través d’activitats, tallers, jocs i d’altres propostes per a petits i grans. Enguany el tema central és la dignificació del treball de la llar i la cura de les persones, una qüestió que es treballarà a través de xerrades, jocs, exposicions o propostes escèniques, entre d’altres.

També s'han programat activitats relacionades amb l’equitat de gènere, la joventut, la cultura, l’acollida, el refugi i l’asil, sempre des d’una perspectiva centrada en la diversitat i la interculturalitat. Les activitats estan organitzades per entitats de la ciutat que treballen aquestes temàtiques, així que serà un bon moment per conèixer-les i descobrir formes de treballar la diversitat a les organitzacions.    

 

Ves al contingut