2 propostes d’interès per entitats: BCN Educa per la Justícia Global i 3a Trobada d’Energies Comunitàries

 2017-05-04

Us recomanem dues propostes interessants que es realitzaran a mitjans del mes de maig i que tenen les entitats com a protagonistes o agents destacats. Són les següents:

 

Barcelona educa per la justícia global – Entitats i centres educatius construeixen ciutat

Aquesta jornada, que es realitzarà el dijous 18 de maig, de les 16 a les 20 h al INS Milà i Fontanals, té per objectiu visibilitzar les experiències d’educació per a la justícia global que s’estan duent a terme a la ciutat gràcies al treball conjunt entre entitats i centres educatius.

La sessió consistirà en una taula rodona sobre “Claus d’èxit i reptes de les experiències d’educació per a la justícia global entre entitats i centres educatius” i la presentació d’experiències de projectes d’educació per la justícia global desenvolupats conjuntament per aquests dos agents.  

La jornada està organitzada per la direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona , amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona, La Fede.cat i el Centre Promotor d’Aprenentatge-Servei.

Programa complet i formulari d’inscripció

 

Més energies comunitàries

Els dies 18, 19 i 20 de maig se celebrarà al Centre Cívic Besòs una nova edició de les Energies Comunitàries. Serà la tercera trobada d’un procés que vol oferir un espai d’intercanvi, debat i reflexió per a tots aquells agents que realitzen acció comunitària en els diferents barris de la ciutat.

Aquestes trobades d’Energies Comunitàries són doncs una bona oportunitat per incidir en les polítiques que es desenvolupen a la ciutat en aquest àmbit i per conèixer, interaccionar i treballar conjuntament amb la resta d’agents que realitzen acció comunitària.

El programa per a aquestes noves jornades i el formulari per inscriure-s’hi es publicarà en breu a www.energiescomunitaries.barcelona. De moment ja es poden consultar algunes de les propostes que s’hi realitzaran a l’apartat de “Notícies”.

Skip to content