2/2: 1r Edcamp sobre associacionisme i voluntariat a TJ. Darrers dies d’inscripcions!

 2018-12-13

El dissabte 2 de febrer del 2019 Torre Jussana acollirà el primer Edcamp sobre associacionisme i voluntariat, una proposta organitzada conjuntament amb d'altres escoles i agents formatius del sector associatiu, amb el suport i la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill. El repte proposat, en aquest cas, és la millora de la formació existent en el sector.

Veniu a dir-hi la vostra! Darrers dies d'inscripció!

 

Què és un Edcamp?

És un espai de trobada obert a tothom en el qual la finalitat és compartir aprenentatges, experteses, coneixements, etc. A diferència de les conferències tradicionals, aquí tothom pot participar-hi. Es tracta de compartir coneixements i aprendre entre iguals. Vols conèixer millor aquesta metodologia? Mira aquest vídeo o entra a edcamp.educaciodema.cat.

Heu pensat mai com podria ser la formació dirigida a les persones associades, voluntàries o tècniques d'una entitat? horaris, formats, metodologies, temàtiques… si teniu propostes de millora d'aquests o d'altres aspectes, el proper 2 de febrer proposem un espai d'aprenentatge entre igualsconversa i d’intercanvi.

L'Edcamp està obert a la participació de persones associades, voluntàries, membres de juntes directives, tècnics i tècniques, membres de l'administració i a totes aquelles persones interessades.

 

Programa

El programa de la jornada és el següent:

  • 09:30 h. Acreditacions i rebuda de les persones participants
  • 10 h. Benvinguda i esmorzar
  • 10:30 h. Debats 1
  • 11:30 h. Pausa
  • 11:45 h. Debats 2
  • 12:45 h. Tancament

Més info i inscripcions

L'Edcamp sobre associacionisme i voluntariat és una activitat organitzada conjuntament amb el Centre de Recursos Juvenils de Barcelona, l’Escola Lliure El Sol, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), la Fundació Pere Tarrés, Suport Associatiu, Xarxanet i Torre Jussana.

Skip to content