19/3: 1a reunió de l’Associa’t 2019 al CC Navas. Es busquen sinergies!

 2019-03-14

L'Associa't a la Festa 2019 ja comença a caminar! Enguany, la festa de l'associacionisme de la ciutat, que es realitza per les Festes de la Mercè a la Pl. Catalunya i que serveix d'aparador de l'activitat de les entitats, es realitzarà els dies 21 i 22 de setembre.

Per començar a coproduir la festa amb totes les associacions i entitats, es convoca a una primera reunió que es realitzarà el proper 19 de març, de les 17:30 a les 20 h, al Centre Cívic de Navas (Ptge. Dr. Torent, 1 (amb C/ Navas de Tolosa, 312)).

Enguany, donat que la festa es durà a terme en només dos dies, es fa especialment important que es desenvolupin propostes de treball en xarxa entre diferents organitzacions, per tal de facilitar la participació de tothom. 

En aquesta primera reunió es treballarà, justament, la recerca i la generació de sinèrgies que afavoreixin aquest treball en xarxa. A partir d'experiències d'èxit, com la de les ràdios associatives que en l'edició 2018 van realitzar conjuntament una programació de 20 hores de ràdio en directe sobre associacionisme i que segueixen consolidant el seu treball en xarxa, s'exploraran altres possibilitats de treball conjunt per tal que quan s'obri el termini per proposar activitats ja s'hagin construit algunes propostes que agrupin diferents entitats.

Animem a tothom a participar en aquesta 1a reunió. Per fer-ho, només cal que ompliu el següent formulari.

1a reunió Associa't a la Festa 2019

  • Dia: 19 de març
  • Hora: 17:30
  • Lloc: Centre Cívic Navas (Ptge. Dr. Torent, 1 (amb C/ Navas de Tolosa, 312))
  • Formulari d'inscripció
Skip to content