19/11: Presentem l’Útil Pràctic 24, dedicat a la comunicació associativa

 1995-01-01

El proper dimarts 19 de novembre, a les 19.30 h, Torre Jussana convida a totes les entitats de la ciutat i a totes les persones que hi estiguin interessades a la presentació del nou Útil Pràctic 24, dedicat a la comunicació associativa, i que porta per títol “Càmera, llums, interacció. Manual de comunicació associativa en temps 2.0”. La presentació es realitzarà a l’Espai Almazen, (C/Guifré, 9 baixos). Es lliurarà un exemplar de l’Útil Pràctic a cada entitat assistent. (Inscripcions tancades. Places exhaurides)

Aquest UP ha estat escrit pels periodistes Jordi de Miguel Capell i Montse Santolino, experts en comunicació associativa.

En la presentació hi participaran els representants dels dos ens cogestors del centre i els coautors de l’Útil Pràctic:

L’objectiu d’aquest nou Útil Pràctic és transmetre a les associacions de BCN la importància de la comunicació i d’executar-la de manera planificada, a més d’oferir coneixement i exemples pràctics de manera clara que permetin treure el màxim partit dels esforços comunicatius. Per aconseguir-ho la publicació combina continguts teòrics amb l’explicació de bones pràctiques, propostes d’exercicis, resums d’idees clau i enllaços a altres articles i publicacions. Els principals temes que s’hi tracten són la planificació de la comunicació, la comunicació interna, la comunicació externa, la gestió de xarxes i comunitats i la relació amb els mitjans de comunicació, entre d’altres qüestions.

Després de la presentació, l’UP estarà disponible per a la seva descarrega gratuïta a l’apartat “Publicacions” d’aquesta web i es podrà adquirir en format físic per 5€.

Skip to content