18 d’abril: Ruta per La Sagrera amb el #GR_Associacions

 2015-03-27

#GR_AssociacionsArriba un nou itinerari del #GR_Associacions, una proposta de rutes a peu per conèixer associacions dels diferents barris de Barcelona, organitzada per Torre Jussana i oberta a tota la ciutadania. Aquesta iniciativa ha estat concebuda per donar a conèixer a la població de cada barri diferents opcions associatives del seu entorn més proper i exposar la importància de l’acció associativa en els diferents territoris. Les rutes del #GR_Associacions són gratuïtes i obertes a tothom.

El segon itinerari del #GR_Associacions, es realitzarà el proper dissabte 18 d’abril, al barri de La Sagrera, amb la col·laboració de la Comissió de Festes de La Sagrera. La info sobre quines associacions es visitaran i el formulari d’inscripció ja estan disponibles a la web del projecte.

Imprescindible formalitzar la inscripció. Tota la informació sobre la ruta i enllaç al formulari d’inscripció. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana (932 564 118, tjussana@bcn.cat)

Rutes associatives de dissabte al matí

Amb aquest projecte oferim la possibilitat de conèixer en primera persona i a peu de carrer l’activitat de les associacions de la ciutat. Cada mes proposem una ruta de dissabte al matí per un barri diferent de Barcelona per conèixer el funcionament, els projectes i les activitats de diferents associacions del territori.

Aquestes visites es complementen amb l’explicació per part de les mateixes associacions del paper transformador que l’associacionisme representa pel barri, i quin és l’impacte de les seves activitats.

És, doncs, un projecte interessant per a la ciutadania dels barris on es realitzen els itineraris ja que permet a les persones que hi participen descobrir què els ofereixen les associacions que tenen més a prop. Però també pot resultar molt profitós per a persones ja associades o d’altres indrets de Barcelona, ja que els permet conèixer altres projectes associatius que es duen a terme a la ciutat. Per aquests motius, convidem a tota la ciutadania a participar-hi.

Més informació

Skip to content