16 de maig: #GR_Associacions a Sarrià. Inscripcions obertes!

 2015-04-30

Nou itinerari del #GR_Associacions, una proposta de rutes a peu per conèixer associacions dels diferents barris de Barcelona, organitzada per Torre Jussana i oberta a tota la ciutadania.

Després dels itineraris de Sants-La Bordeta i de La Sagrera dels mesos de març i abril, al maig és el torn de Sarrià. La ruta es realitzarà el proper dissabte 16 de maig, amb la col·laboració de la Casa Orlandai. En aquesta ocasió es visitaran 6 projectes associatius del barri.

Informació sobre la ruta, les entitats que es visitaran i enllaç al formulari d’inscripció. És Imprescindible formalitzar la inscripció. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana (932 564 118, tjussana@bcn.cat).

Rutes associatives a peu de dissabte al matí

El #GR_Associacions és una iniciativa de TJ concebuda per donar a conèixer a la població de cada barri diferents opcions associatives del seu entorn més proper i exposar la importància de l’acció de les associacions en els diferents territoris. Amb aquest projecte oferim la possibilitat de conèixer en primera persona i a peu de carrer el funcionament, els projectes i les activitats de les entitats que es visitin.

Aquestes visites es complementen amb l’explicació per part de les mateixes associacions del paper transformador que l’associacionisme representa pel barri, i quin és l’impacte de les seves activitats.

És, doncs, un projecte interessant per a la ciutadania dels barris on es realitzen els itineraris ja que permet a les persones que hi participen descobrir què els ofereixen les associacions que tenen més a prop. Però també pot resultar molt profitós per a persones ja associades o d’altres indrets de Barcelona, ja que els permet conèixer d’altres projectes associatius que es duen a terme a la ciutat. Per aquests motius, convidem a tota la ciutadania a participar-hi.

Més informació

Skip to content