14 de març: estrena a Sants i La Bordeta del #GR_Associacions

 2015-02-27

En motiu del 20è aniversari de Torre Jussana, engeguem un nou projecte formatiu, en aquesta ocasió fora de les aules: el #GR_Associacions. Una proposta per reconèixer l'acció de les associacions de la ciutat, en col·laboració amb coordinadores o entitats referents dels diferents districtes o barris.

Amb el #GR_Associacions proposem a tota la ciutadania de la ciutat diverses rutes a peu pels barris i districtes per visitar associacions del territori. Amb un doble objectiu: per una banda donar a conèixer a la ciutadania diferents opcions associatives del seu entorn més proper i, per l'altra, exposar la importància de l'acció associativa en els diferents barris. Les rutes del #GR_Associacions seran gratuïtes i obertes a tothom. Només caldrà formalitzar la inscripció a la pàgina web de cada ruta.

La informació per al primer itinerari del #GR_Associacions, que es realitzarà el proper dissabte 14 de març als barris de Sants i La Bordeta amb la col·laboració del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, ja està disponible a la web del projecte.

Rutes associatives de dissabte al matí

Amb aquest projecte oferim la possibilitat de conèixer en primera persona i a peu de carrer l'activitat de les associacions de la ciutat. Cada mes, proposarem una ruta de dissabte al matí per un barri diferent de Barcelona, i ens aturarem en diferents associacions per conèixer el seu funcionament, projectes i activitats.

Aquestes visites es complementaran amb l'explicació per part de les mateixes associacions del paper transformador que l'associacionisme representa pel territori, i quin és l'impacte de les seves activitats.

És, doncs, un projecte interessant per a la ciutadania dels barris on es realitzin els itineraris ja que permetrà a les persones que hi participin descobrir què els ofereixen les associacions que tenen més a prop. Però també resultarà molt profitós per a persones ja associades o d'altres indrets de Barcelona, ja que podran conèixer altres projectes associatius que es duen a terme a la ciutat.

1r ruta del #GR_Associacions, a Sants i La Bordeta

El dissabte 14 de març es realitzarà el primer #GR_Associacions a Sants i La Bordeta, amb la col·laboració i el guiatge del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

Aquest primer itinerari començarà a les 10:00 h al Centre Cívic Cotxeres de Sants, per anar cap a la històrica Associació de Veïns i Veïnes Centre Social de Sants. Seguidament l'itinerari es dirigirà cap a Can Batlló, on visitarem la seva biblioteca. Seguirem fent ruta cap a la Federació d'Esplais i Caus de Sants-Montjuïc. Finalment tornarem a les Cotxeres de Sants, on coneixerem el projecte d'intercanvi lingüístic "Aprenem". Aquest primer #GR_Associacions es clourà en aquest equipament tot fent un aperitiu.

Imprescindible formalitzar la inscripció. Tota la informació sobre la ruta i enllaç al formulari d'inscripció. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana (932 564 118, tjussana@bcn.cat)

Skip to content